dijous, 16 d’abril del 2009

La problemàtica emergent, la presentació i el treball en grup.

La problemàtica emergent
My Winter Shoes Rest in Summer My Winter Shoes Rest in Summer victor.emulsio Aquest és el powerpoint que hem fet al nostre curs de CAP sobre la problemàtica emergent que hem detectat el nostre grup al centre on hem fet les pràctiques. La motivació per part dels professors i per part dels alumnes és sembla que és el punt més conflictiu, que fins i tot es pot considerar com a general. Aquí hem volgut mostrar algunes estratègies que han sigut performativament exitoses o hem intentat veure per què hem fracassat en d'altres.

This it is the powerpoint that we have made in our course of CAP about the emergent problems we have detected at the secondary school where we have made our practices. The teachers and pupils' motivation it seems that it is the most troubled point, even we could consider it as general in education. Here we have wanted to show some strategies that have been successful or not, and we have tried to find out why both of them.

Això és el que ha quedat de la sessió? Tan de bo. Això és fruit del treball en grup, aquest és el tema que hem tractat, aquesta ha estat la manera de com hem treballat i hem ensenyat la problemàtica. Per tots aquells que hem fet les pràctiques ha estat molt dur treballar en grup i no per treballar en les petites unitats que s'han anat fent sinó en els grans grups que hi ha a cada centre.